Web design si dezvoltare

Web design si dezvoltare inseamna pentru noi mai mult decat cod si tehnologii

Credem ca cel mai important aspect al design-ului web este anticiparea comportamentului utilizatorilor, felul in care acestia se asteapta sa interactioneze cu un anumit website la nivel informational sau tranzactional (in cazul magazinelor virtuale).  De aceea site-urile create de noi respecta o logica informationala care sa faciliteze utilizarea lor.

Pornind de la cerintele dumneavoastra, prin cercetarea pietei in care activati, construim solutii practice care faciliteaza atingerea obiectivelor companiei dumneavoastra. In functie de complexitatea proiectelor dorite, va punem la dispozitie urmatoarele produse:

Site de prezentare

Un site de prezentare are rolul de a comunica valorile si viziunea companiei, servicii oferite, echipa si clientii dumneavoastra actuali. Orice element diferentiator fata de concurenta dumneavoastra, trebuie promovat!

Mini site

Mini site-ul este de obicei construit pentru a prezenta un eveniment, o promotie, un singur produs. Fiind exclusiv si nisat, veti beneficia de o promovare mult mai buna decat prin includerea produsului intr-un catalog de produse. Este recomandarea noastra atunci cand aveti nevoie de "push" pe un anumit produs ca sa va asigurati cota de piata sau sa va atingeti target-ul.

Catalog de produse

De regula un catalog de produse este o colectie de produse oferite de compania dumneavoastra spre vanzare, impreuna cu caracteristicile si preturile aferente. Rolul unui catalog este de a prezenta produsele dumneavoastra sub o forma usor de inteles pentru consumatori. In general, fiecarui produs ii sunt atasate cateva fotografii, dar si un formular de cumparare care odata completat va ajunge prin email la biroul dumneavoastra de vanzari. Recomandam acest produs in general firmelor care comercializeaza produse care nu se preteaza achizitiei online (ex: mobilier de lux, masini, etc.)

Magazin online

Magazinul online este cel mai eficient mod de a face vanzari, oferind in acelasi timp departamentului dumneavoastra de marketing instrumente de urmarire a consumatorilor care permit o corectie rapida a eventualelor erori dar si crearea de strategii de vanzari si adaptarea magazinului la nevoile consumatorilor. Fie ca este vorba de un nou canal de vanzari sau o afacere exclusiv online, maganzinele online si-au demonstrat eficienta in raport cu costul vanzarii.

Solutii intranet / extranet

In general, majoritatea companiilor au anumite procese care se pot automatiza in intregime. Fie ca este vorba de management de task-uri, asignare de lead-uri departamentului de vanzari sau doar partajare a documentelor, putem crea solutii care sa automatizeze aceste procese. Avantajele acestor solutii le veti simti in eficienta si scaderea costurilor. Recomandam acest produs companiilor care nu isi permit sa sustina costurile unui sistem ERM sau CRM dar au nevoie totusi de unele functionalitati.

Aplicatii web

Aplicatiile web sunt solutii custom care difera fata de toate celelalte produse prin cerinte specifice de operare. In aceasta categorie pot intra sisteme cu utilizatori sau solutii care necesita integrarea unor servicii pentru atingerea obiectivelor de business.