Portofoliu
web design and development - RMB Inter Auto Site-ul Austria Incoming - Austria Incoming  - Monitorul de Cluj Evenimentul Romanian ski days - Skipass Web design Cluj - Cazare.info web development - vDesigner web design and development - MGI
web design and development - Grup Transilvae Evenimentul SnowFest - SnowFest web design and development - Marinex Print web design - Radiocom web design and development - Cazare Sibiu web design - Spital Turda web design - Andreea Campeanu web design cluj - Upvision
 
Design Interior

vDesigner

www.vdesigner.net
Design-ul interior virtual este un domeniu cu o crestere rapida pe internet. Pentru acest proiect am colaborat cu Gecko Design Studio pentru a construi partea de administrare si modulul de continut al acestei aplicatii.
picture 1 Design Interior picture 2 Design Interior picture 3 Design Interior picture 4 Design Interior

Ce am facut?

  • Brosura
  • Programare backend

Ce am folosit?

  • Authorize.net Api
  • jQuery
  • xHtml/css
  • php+mysql

vDesigner

Descriere Generala

Aplicatia vDesigner permite utilizatorilor lor sa aleaga din diferite tipuri de camrere pe care sa le personalizeze cu diferite tipuri de materiale, texturi si culori pentru a testa potrivirea lor intr-o scena foarte apropiata de realitate. 

 

Scop

Sarcina noastra a fost sa dezvoltam partea de administrare si programarea non-flash pentru aplicatie. Sistemul permite clientilor sa-si customizeze aplicatia cu materialele si texturile proprii.

 

Solutia

Am construit un sistem care permite administratorilor aplicatiei sa manipuleze continutul din aplicatie, sa incarce noi materiale, noi scene si incaperi sau sa le schimbe pe cele existente.

Am lucrat cu API-ul authorize.net pentru a implementa o metoda recurenta de plata a abonamentelor. Sistemul dispune de mai multe tipuri de pachete care pot fi achizitionate.

 

Vezi versiunea live

www.vdesigner.net