Portofoliu
web design and development - RMB Inter Auto Site-ul Austria Incoming - Austria Incoming  - Monitorul de Cluj Evenimentul Romanian ski days - Skipass Web design Cluj - Cazare.info web development - vDesigner web design and development - MGI
web design and development - Grup Transilvae Evenimentul SnowFest - SnowFest web design and development - Marinex Print web design - Radiocom web design and development - Cazare Sibiu web design - Spital Turda web design - Andreea Campeanu web design cluj - Upvision
 
Spital Turda

Spital Turda

www.spitalturda.ro
Spitalul municipal Turda a dorit dezvoltarea unui nou site pentru a comunica mai eficient cu presa si cetatenii despre serviciile spitalului.
picture 1 Spital Turda picture 2 Spital Turda picture 3 Spital Turda

Ce am facut?

  • Programare backend
  • Design website
  • Design Logo

Ce am folosit?

  • xHtml/css
  • jQuery
  • php+mysql

Spital Turda

Descriere Generala

Am fost contactati de managementul spitalului pentru a le prezenta o solutie prin care sa nu fie nevoiti sa achite taxe lunare de mentenanta si sa apeleze la resurse externe pentru administrarea site-ului. 

Sistemul a fost construit in jurul medicilor, a serviciilor si a departamentelor. Fiecare medic care lucreaza in spital este asignat unui departament, in cadrul caruia este mentionat rolul sau iar fiecare departament are serviciile proprii, o descriere si o galerie foto. Instruirea personalului pentru folosirea platformei de administrare a durat 20 de minute.

 

Vezi versiunea live

www.spitalturda.ro