Portofoliu
web design and development - RMB Inter Auto Site-ul Austria Incoming - Austria Incoming  - Monitorul de Cluj Evenimentul Romanian ski days - Skipass Web design Cluj - Cazare.info web development - vDesigner web design and development - MGI
web design and development - Grup Transilvae Evenimentul SnowFest - SnowFest web design and development - Marinex Print web design - Radiocom web design and development - Cazare Sibiu web design - Spital Turda web design - Andreea Campeanu web design cluj - Upvision
 
Digital Printing
MGI este o companie Franceza producatoare de echipamente de tipar digital si finisare. Datorita cresterii rapide de care s-au bucurat in ultimii ani si a inovatiilor constante, au dorit un site nou si o metoda mai usoara de a-si gestiona continutul.
picture 1 Digital Printing picture 2 Digital Printing picture 3 Digital Printing picture 4 Digital Printing picture 5 Digital Printing picture 6 Digital Printing

Ce am facut?

  • Programare backend
  • Design website
  • SEO

Ce am folosit?

  • xHtml/css
  • php+mysql
  • jQuery

MGI

 

Descriere Generala 

O companie globala care activeaza in domeniul tiparului digital si a finisajelor alaturi de HP, Kodak si Minolta, MGI a realizat rapid ca internetul a devenit o oportunitate pentru a-si informa consumatorii si a genera noi lead-uri de vanzari.

 

Scop

Am fost abordati de MGI pentru a crea un design curat si usor de navigat, care sa permita companiei sa prezinte solutiile, produsele si evenimentele dar in acelasi timp sa capteze lead-uri de vanzari de la clienti din intreaga lume.

Sistemul de administrare a continutului a fost conceput dupa o intalnire cu clientul in care am prezentat mai multe solutii pentru nevoile MGI, si am realizat un prototip de CMS bazat pe nevoile companiei. De asemenea sistemul trebuia sa fie prevazut cu elemente de on-site SEO. 

Cu sedii in Franta si USA, MGI aveau cate un site pentru fiecare tara (Franta si USA/Global). Decizia de a avea un singur CMS pentru a administra continutul centralizat a venit in mod natural.

 

 

Solutia 

Am creat o solutie custom care permite introducerea de continut diferentiat in functie de limba selectata. Sistemul permite mai multor utilizatori sa introduca informatiile in interfata de administrare cu o formatare uniforma pentru a mentine consistenta design-ului si navigarea usoara.

Fiecare pagina este editabila prin intermediul interfetei de administrare.

Un alt aspect important al proiectului a fost optimizarea on-site. Eforturile noastre in acest sens au ajutat MGI sa obtina pozitii favorabile in motoarele de cautare, crescandu-i astfel vizitele cu 150% in prima luna de la lansare.

Vezi versiunea live

www.mgi-fr.com