Portofoliu
web design and development - RMB Inter Auto Site-ul Austria Incoming - Austria Incoming  - Monitorul de Cluj Evenimentul Romanian ski days - Skipass Web design Cluj - Cazare.info web development - vDesigner web design and development - MGI
web design and development - Grup Transilvae Evenimentul SnowFest - SnowFest web design and development - Marinex Print web design - Radiocom web design and development - Cazare Sibiu web design - Spital Turda web design - Andreea Campeanu web design cluj - Upvision
 
Tipografie full service

Marinex Print

www.tipo.ro
Marinex Print este o tipografie full service din Baia Mare, Romania. Tehnologia de ultima ora si valorile orientate spre satsfactia clientului, impreuna cu cei peste 40 de ani de experienta asigura calitatea si eficienta din punct de vedere al costurilor materialelor tiparite.
picture 1 Tipografie full service picture 2 Tipografie full service picture 3 Tipografie full service

Ce am facut?

  • Programare backend
  • Design Logo
  • Design website
  • SEO
  • Brosura

Ce am folosit?

  • php+mysql
  • jQuery
  • xHtml/css

Marinex Print

Descriere Generala

Schimbarea actionariatului la Marinex Print a necesitat si o schimbare de imagine care sa reflecte noile directii ale companiei in piata locala de tipar.

 

Scop

Provocarea noastra a fost sa dezvoltam o noua identitate impreuna cu un slogan care sa diferentieze tipografia in piata. Prezentarea produselor si a serviciilor companiei prin intermediul site-ului web a fost unul din principalele scopuri, precum si pregatirea site-ului pentru absorbtia de lead-uri din piata.

 

Solutia

Dupa o analiza a pietei, am ajuns la conceptul ÿou think, we ink!", menit sa comunice faptul ca Marinex Print este o tipografie potrivita pentru lucrarile agentiilor de creatie.

Site-ul web a fost creat de la zero, am implementat un design curat si o navigare simpla si clara. Sistemul de administrare permite adaugarea sau modificare produselor si serviciilor. In doar cateva zile de la lansare, a ajuns pe locul 5 in google.ro pentru keword-ul "tipografie full service" prin efectuarea on-site SEO.

 

Vezi versiunea live

www.tipo.ro