Portofoliu
web design and development - RMB Inter Auto Site-ul Austria Incoming - Austria Incoming  - Monitorul de Cluj Evenimentul Romanian ski days - Skipass Web design Cluj - Cazare.info web development - vDesigner web design and development - MGI
web design and development - Grup Transilvae Evenimentul SnowFest - SnowFest web design and development - Marinex Print web design - Radiocom web design and development - Cazare Sibiu web design - Spital Turda web design - Andreea Campeanu web design cluj - Upvision
 
Radiocomunicatii

Radiocom

www.radiocom.ro
Radiocom Romania este o companie de stat care ofera servicii de broadcasting pentru televiziuni, servicii de telefonie si internet. Sarcina noastra a fost de a reface site-ul web.
picture 1 Radiocomunicatii picture 2 Radiocomunicatii picture 3 Radiocomunicatii

Ce am facut?

  • Design website
  • Programare backend

Ce am folosit?

  • xHtml/css
  • php+mysql

Radiocom

Descriere Generala

Un site conceput cu scopul de a informa consumatorii, potentialii clienti si presa despre serviciile, achiztiile si oportunitatile de cariera ale Radiocom Romania.

 

Scop

Provocarea acceptata de noi a fost sa furnizam o solutie care avea sa aisugre un layout curat, consistent in toate paginile, usor de navigat si de citit. 

 

Solutia

Din moment ce lucram pe un proiect orientat business-to-business, am ales sa afisam toate categoriile de servicii prestate direct in pagina principala, impreuna cu informatii de contact si puncte de lucru din tara.

 

 

Vezi varianta live

www.radiocom.ro