Portofoliu
web design and development - RMB Inter Auto Site-ul Austria Incoming - Austria Incoming  - Monitorul de Cluj Evenimentul Romanian ski days - Skipass Web design Cluj - Cazare.info web development - vDesigner web design and development - MGI
web design and development - Grup Transilvae Evenimentul SnowFest - SnowFest web design and development - Marinex Print web design - Radiocom web design and development - Cazare Sibiu web design - Spital Turda web design - Andreea Campeanu web design cluj - Upvision
 
Solutii Grafice

Grup Transilvae

www.transilvae.ro
Specialisti in indistria de tipar, Grup Transilvae a dorit o solutie proprie care sa le permita sa isi organizeze produsele in solutii dedicate unor nevoi de productie specifice.
picture 1 Solutii Grafice picture 2 Solutii Grafice picture 3 Solutii Grafice picture 4 Solutii Grafice

Ce am facut?

  • Programare backend
  • Design website
  • SEO

Ce am folosit?

  • xHtml/css
  • Mailchimp Api
  • php+mysql
  • jQuery

Grup Transilvae

Descriere Generala

Ca lideri in piata in care activeaza, Grup Transilvae a inteles ca modelul de prezentare sub forma unei liste de produse este depasit asa incat acest proiect a fost un redesign total.

 

Scop

Provocarea noastra a fost sa construim un sistem de administrare a continutului care sa permita combinarea produselor din diferite categorii sub forma de solutii si prezentarea lor in interfata sub forma de solutii.

De asemenea, un alt obiectiv important a fost cresterea traficului venit din motoarele de cautare de la 28% la 45-50%.

 

Solutia

Odata ce am inteles nevoile specifice a Grup Transilvae, am construit un sistem de administrare a continutului puternic si flexibil care sa le permita sa introduca cu usurinta noi produse si informatii in site. In partea de interfata a site-ului am construit filtre care permit vizitatorilor sa filtreze produsele dupa brand sau solutia din care fac parte. De asemenea partea de stiri din website permite filtrarea dupa brand.

Pentru clientii potentiali care doresc sa intre in productie dar nu stiu exact ce echipamente ar trebui sa achizitioneze, am creat un filtru in functie de aplicatiile pe care acestia doresc sa le produca.

Pagina principala prezinta mai multe componente de marketing. Aici sunt promovate evenimentele si oferte speciale, se ofera posibilitatea filtrarii in functie de aplicatii dar si inscrierea la newsletterul companiei. Pentru a creste relevanta informatiilor trimise prin newsletter, am segmentat piata astfel incat clientii pot alege ce informatii doresc sa primeasca. 

 

Vezi Versiunea Live

www.transilvae.ro