Portofoliu
web design and development - RMB Inter Auto Site-ul Austria Incoming - Austria Incoming  - Monitorul de Cluj Evenimentul Romanian ski days - Skipass Web design Cluj - Cazare.info web development - vDesigner web design and development - MGI
web design and development - Grup Transilvae Evenimentul SnowFest - SnowFest web design and development - Marinex Print web design - Radiocom web design and development - Cazare Sibiu web design - Spital Turda web design - Andreea Campeanu web design cluj - Upvision
 
Cazare Sibiu

Cazare Sibiu

www.cazaresibiu.com
Cazare Sibiu este un site de turism axat pe zona Sibiu, Romania. Sistemul beneficiaza de o interfata de proprietar pentru administrarea unitatii.
picture 1 Cazare Sibiu picture 2 Cazare Sibiu picture 3 Cazare Sibiu picture 4 Cazare Sibiu

Ce am facut?

  • Programare backend
  • Design website
  • Design Logo

Ce am folosit?

  • xHtml/css
  • jQuery
  • php+mysql

Cazare Sibiu

Descriere Generala

Turismul a beneficiat in ultimul timp de o crestere mare online iar partenerii nostri de la Klain au propus o platforma online targetata pe regiuni care sa dea posibilitatea proprietarilor de unitati de cazare sa le adauge in sistem si sa le administreze.

 

Scop

Scopul nostru a fost de a crea o platforma care sa furnizeze cat mai multe informatii despre o regiune si posibilitatile de cazare pentru potentialii turisti.

Ne-am concentrat pe unitatile de cazare ca si nucleu a sistemului, incercand sa gasim solutia optima pentru a le face cat mai accesibile vizitatorilor.

 

Solutia

Pentru acest proiect am creat un sistem care permite proprietarilor sa isi administreze unitatile de cazare. Sistemul permite proprietarilor sa incarce poze si informatii privind numarul camerelor, preturi si facilitati oferite.

Pentru vizitatori sau potentiali turisti am construit filtre bazate pe nr stele, pret, tipul unitatii dorite si zone pentru a usura procesul de selectie. Vizitatorii pot gasi unitatile pe harta, au acces la coordonatele GPS si la rezervare prin e-mail.

 

Vezi versiunea live

www.cazaresibiu.com