Suntem mandri de munca noastra!

Acestea sunt cateva dintre solutiile construite alaturi de clientii nostri.
Fiecare proiect beneficiaza de un CMS propriu.

 
web design and development - RMB Inter Auto
RMB Inter Auto unul din partenerii Tiriac Auto, comercializeaza marcile Mercedes-Benz, Land Rover, Mitsubishi, Ford si Hyunday in judetul Cluj. Am implementat pentru RMB un backend custom care sa permita schimbarea si update-ul rapid al continutului de catre oamenii din interiorul companiei.
Site-ul Austria Incoming - Austria Incoming
Austria Incoming este o companie privata a carui scop este promovarea regiunilor turistice din Austria.
 
 - Monitorul de Cluj
Monitorul de Cluj este un ziar online cu stiri din Cluj Napoca si nationale, politica, sport, financiar si alte domenii de interes.
Evenimentul Romanian ski days - Skipass
Ajuns deja la editia cu numarul 3, evenimentul Romanian Ski Days ofera iubitorilor de schi sansa de a combina schiul si disctractia alaturi de prieteni in mini-vacanta de 1 Decembrie!
 
Web design Cluj - Cazare.info
O noua colaborare cu firma Klain, a dat nastere unui portal national destinat atat detinatorilor de unitati de cazare cat si celor care vor sa gaseasca rapid unitatile de cazare care indeplinesc exigentele dorite, oricunde in Romania.
web development - vDesigner
Design-ul interior virtual este un domeniu cu o crestere rapida pe internet. Pentru acest proiect am colaborat cu Gecko Design Studio pentru a construi partea de administrare si modulul de continut al acestei aplicatii.
 
web design and development - MGI
MGI este o companie Franceza producatoare de echipamente de tipar digital si finisare. Datorita cresterii rapide de care s-au bucurat in ultimii ani si a inovatiilor constante, au dorit un site nou si o metoda mai usoara de a-si gestiona continutul.
web design and development - Grup Transilvae
Specialisti in indistria de tipar, Grup Transilvae a dorit o solutie proprie care sa le permita sa isi organizeze produsele in solutii dedicate unor nevoi de productie specifice.
 
Evenimentul SnowFest - SnowFest
Snow Fest este un eveniment organizat de Sfara Tours. Site-ul evenimentului are ca scop informarea vizitatorilor cu privire la toate detaliile evenimentului, oferind si posibilitatea de a rezerva unul sau mai multe locuri prin completarea unui formular.
web design and development - Marinex Print
Marinex Print este o tipografie full service din Baia Mare, Romania. Tehnologia de ultima ora si valorile orientate spre satsfactia clientului, impreuna cu cei peste 40 de ani de experienta asigura calitatea si eficienta din punct de vedere al costurilor materialelor tiparite.
 
web design - Radiocom
Radiocom Romania este o companie de stat care ofera servicii de broadcasting pentru televiziuni, servicii de telefonie si internet. Sarcina noastra a fost de a reface site-ul web.
web design and development - Cazare Sibiu
Cazare Sibiu este un site de turism axat pe zona Sibiu, Romania. Sistemul beneficiaza de o interfata de proprietar pentru administrarea unitatii.
 
web design - Spital Turda
Spitalul municipal Turda a dorit dezvoltarea unui nou site pentru a comunica mai eficient cu presa si cetatenii despre serviciile spitalului.
web design - Andreea Campeanu
Ca si fotograf profesionist, Andreea a dorit un site care sa-i puna in evidenta fotografiile, cu un design curat si meniu simplu de navigat.
 
web design cluj - Upvision
Un site simplu, curat care permite utilizatorilor sa se concentreze pe munca Upvision.