Flexibili, dedicati, seriosi

Acestea sunt principalele noastre caracteristici, nu suntem doar web designeri, suntem experti in web design si strategie!

Salut! Noi suntem Webleaf. Suntem o companie de web design pentru care conteaza in primul rand rezultatele dorite de client. Ne diferentiem fata de restul companiilor de profil prin faptul ca inainte sa incepem un proiect, tinem mortis sa intelegem afacerea clientului pentru care urmeaza sa lucram.

Imaginea a fost intotdeauna importanta, si odata cu liberalizarea pietelor, devine si mai importanta. Pornind de la acest aspect, noi creem imagine online functionala.

Internetul inseamna mai mult decat filme jocuri si muzica. In momentul de fata exista in jur de 8 milioane de conexiuni broadband in Romania. Asta inseamna ca aproximativ 40% din populatie este deja conectata in mediul online.

Majoritatea utilizatorilor de Internet, il folosesc pentru a se informa, unii cauta calculatoare, firme de constructii, farmacii, hoteluri sau masini. Cauta oferte, oportunitati sau viitori parteneri.

In acest context, un site web gen “brosura” actualizat o data pe an nu face decat sa va elimine rapid dintr-o eventuala selectie. De aceea site-urile web facute “ieftin” prin campusurile studentesti nu vor performa niciodata.

Aveti nevoie de un site bine structurat, cu capacitate de conversie a clientilor in lead-uri si coroborat cu o strategie online pe termen mediu si lung. Acesta este adevaratul motiv pentru care existam! Sa ne ajutam partenerii sa-si creeze o imagine online functionala pentru afacerea lor.