Curat, eficient, la timp

Acestea sunt principalele caracteristici ale modului nostru de lucru.

In functie de dimensiunile proiectului si tehnologiile utilizate, workflow-ul nostru poate sa difere de cel prezentat, dar 80% din proiecte urmeaza acesti pasi:

1. Ne intalnim cu clientul fata in fata pentru a avea sansa sa discutam particularitatile proiectului ce urmeaza sa-l realizam. Luam notite si organizam totul intr-un document care se va transforma treptat in “Specificatiile Proiectului”

2. Realizam macheta grafica pentru prima pagina a site-ului, ne intoarcem din nou la client pentru a culege feedback-ul, explicam principiile dupa care ne-am ghidat in realizarea design-ului dupa care implementam modificarile cerute (daca este cazul)..

3. Odata ce avem design-ul final al paginii principale, stabilim arhitectura informatiei si asezarea ei in tot site-ul, (in unele cazuri realizam si un prototip functional) precum si aspecte de usability.

4. Construim platforma de management de continut sectiune cu sectiune, permitand astfel introducerea informatiilor in site inca din stadiul de productie, astfel incat odata ce finalizam dezvoltarea si testarea, site-ul este finalizat.

5. Finalizarea site-ului si testarea finala.

Acesta este de regula procesul de dezvoltare al unui proiect. Desigur, exista si proiecte complexe care necesita alte abordari.